Dissabte 16 de setembre, l'AMPA de l'escola va organitzar una magnífica Festa de Benvinguda al nou curs que hem encetat. Famílies, alumnat, ex-alumnes. amistats i professionals hem compartit una tarda de germanor al pati de l'escola acompanyats amb les cançons actuals i de sempre a mans del grup musical 3x3.

 

Enguany, fem la festa per a famílies aquest dissabte 16 de setembre per donar la benvinguda al nou curs escolar. Us hi esperem!!

 

 

Entrevista promocional a dos membres de l'Entitat Mataró Camina per donar a conèixer l'espectacle de teatre musical flamenc La emoción de las cosas o la caña dulce de Antonio Machado que es celebrarà el proper 1 d'abril al teatre Monumetal de Mataró.

La recaptació, tal i com explica el president de l'entitat Mataró Camina Josep Maria Spà al llarg de l'entrevista, anirà en favor de l'Ampa de l'Arboç i el menador social Sant Joaquim. 

El número premiat pel sorteig Solidari del magnífic televisor que va organitzar l'AMPA Arboç juntament amb Mataró Camina entorn a l'acte solidari per recaptar fons tant per l'escola com pel menjador solcial de Sant Joanquim ha estat:

 

Últimes 4 xifres del número de l'ONCE del dia 28 d'abril tal i com indicava en les paparetes. 

El número premiat pot posa-se en contacte amb els organitzadors per rebre el premi abans del 15 de maig del 2023. 

El dia 1 d'abril, al teatre Monumental de Mataró, tindrà lloc l'Espectacle de teatre musical flamenc “La emoción de las cosas O la caña dulce de Antonio Machado:

Aquest teatre musical estarà present a mà del locutor de ràdio Justo Molinero i els beneficis aniran destinats a l’AMPA l’Arboç i al menjador social Fundació Sant Joaquim de Mataró.

Aquesta acció solidària està organitza per Associació Mataró Camina amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró.

A la web de l’Associació Mataró Camina es troba la informació ampliada d’aquest espectacle (www.matarocamina.cat) com també, en primícia, adjuntem el primer vídeo promocional de l'obra.

 

 Clica aquí per visional la Promo

 

Les entrades estan a la venta al departament de Cultura de Mataró.