Aquesta castanyada hem estrenat la pantalla interactiva i el portàtil aconseguits amb el projecte “Ventana interactiva al mundo” gràcies a la Fundació Mapfre.

Les aules de Bombers i Artistes han pogut seguir la festa connectats des de la biaula amb aquesta pantalla.

Ha estat xulo poder-ho veure amb aquestes dimensions! Farem moltes coses interessants amb aquest nou material.

 

Durant el mes de setembre, la Nuri, especialista en cultura digital i noves tecnologies de l'escola, en reunió de tutores, va mostrar la pantalla interactiva que s'ha aconseguit gràcies el projecte finançat per la Fundació Mapfre en haver guanyat una de les ajudes socials en la convocatòria de projectes 2021. 

En aquesta sessió, va ensenyar les múltiples possibilitats d'activitats que les tutores poden realitzar amb el seu alumnat per iniciar el projecte que es durà a terme al llarg del curs emmarcat dins de les festes populars. 

Aquest curs, malgrat tota situació, hem pogut celebrar la Setmana Temàtica sota el lema "Estimem la Terra", com a continuació del curs passat.

Un dilluns, en cada passadís, vam trobar un missatge d'en Santi (amb step i pictos) recordant-nos que ens cal cuidar la Terra. Dimarts el Bloc de Mar va anar a l'hort a plantar aromàtiques i dimecres el de Muntanya. 

Aquests dies a les aules es van fer algunes activitats relacionades amb la Terra.

El dijous 3 de juny vam sortir tots al pati respectant els grups bombolla i les distàncies vam plantar una olivera i a prop seu una capsa del temps, a dins hi havia un cor fet amb material reciclat i frases sobre què ens agrada de l'escola, fet i pensat pels Bombers i Artistes.

Vam estar molt contents/es de veure'ns, malgrat haver de mantenir les distàncies."

Clica aquí per veure el resum de la setmana

Aquest curs, per celebrar els Jocs Florals, cada aula ha estat decorant una part d'una gran mandala inspirats en la cançó de Dámaris Gelabert, "Naturalment" que ens ha estat acompanyant durant tot el procés. Com a cloenda, cada aula va fer entrega de la seva peça decorada. Totes juntes van unir-se creant la gran mandala que ens està decorant el hall de l'escola. 

Un any més, tota l'escola s'ha organitzat per poder fer una activitat conjunta al llarg de la setmana entorn a Sant Jordi per celebrar, d'aquesta manera, una edició més dels Jocs Florals, aquest curs, des d'un caire més artístic i seguint el tema transveral de l'any que està sent Estimem la Terra.

  

Clica aquí per veure el resum del procés

Aquest any, la Vella Quaresma de l'Arboç, amb cada tallada de pota ens porta un nou vídeo de conscienciació relacionat amb el lema del curs: Cuidem la Terra. No us els perdeu

1a. POTA  https://youtu.be/URfXF5JrD1c

2a. POTA https://youtu.be/keZLn7SkbWI

3a. POTA https://youtu.be/fcFH1og6wTw

        4a. POTA https://youtu.be/MmBOmgPPzF0 

        5a. POTA https://youtu.be/D3Ur383Nmvg