Aquest curs iniciem activitat adicional nova, la Dansa. Aquesta nova activitat està enfocada en aprendre els efectes i beneficis de la dansa en l'infant dins del seu desenvolupament integral. També és una manera lúdico-pedagògica per afavorir vinccles, potenciar la percepció corporal, habilitats i capacitats, la part creativa... Una activitat, que de forma transversal, treballa diferents àmbits: el comunicatiu; el mortriu; el cognitiu i el social.  

Durant el curs passat, vam poder fer un tastet 

 

CLICA AQUÍ PER VEURE UN PETIT CLIP

Aquest curs, a l’escola l’Arboç, hem portat a terme un projecte de música dins de la convocatòria Proyectos Transformación Digital 18-19 -Fundación Aspace Catalunya amb la col·laboració de Fundación Vodafone España-  on hem adaptat instruments perquè el nostre alumnat els pogués tocar utilitzant noves tecnologies. Dins del projecte, els i les alumnes han participat en l'elaboració de la lletra de les cançons, han escollit els instruments, han assajat, han fet un videoclip i 2 actuacions. Ha estat genial!

Aquest projecte ha estat realitzat conjuntament amb altres escoles i/o entitats de Catalunya i altres poblacions de la resta de la penínsul·la. 

Clica aquí per veure'n un resum

El passat 1 de juliol s'han realitzat les primeres jornades d'intercanvi pedagògic entre les professionals de l'escola. Amb un programa molt interessant, de 9 a 14h, es van poder presentar diferents experiències, projectes i activitats que s'han realitzat al llarg del curs escolar. Aquesta iniciativa neix de la necessitat de trobar espais on poder fer aquest intercanvi entre professionals ja que el dia a dia dins d'un curs escolar es fa difícil poder destinar-hi el temps suficient tot i que es valora la importància de poder-ho fer. 

Un curs més, hem pogut gaudir d'un matí remullat i ensabonat al pati de l'escola gràcies al patrocini de l'AMPA de l'escola.

Clica aquí per veure com de bé ens ho hem passat.

El passat 3 de juny, un grup del STO del Pere Parera, van venir a l'escola per representar-nos el nou conte d'en Santi. Aquest any, el conte es diu: "Pati...i acció" ideat per l'equip docent del C.E.E Les Aigües de Mataró.

 Des de l'Arboç, agrair la gran preparació en la posada en escena i representació del grup de nois i noies del Pere Parera que ens van fer passar un bon matí de teatre. 

 

Clica aquí per veure com va anar!