Arrel d'una donació que Bershka va concedir a la Fundació el Maresme arrel de projectes presentats, un dels quals va ser el de trones posicionadores per alumnat de l'escola. Gràcies a donacions com aquestes, ens ajuden a anar aconseguint nous materials per poder millorar tant el confort com la qualitat de l'atenció al nostre alumnat.  Per això, des de l'escola, agraïm enormement totes aquestes iniciatives que, empreses com Bershka, fan.

Aquest dissabte 5 de març, tot l'equip de l'escola va estar present en una sessió formativa a mans de la psicòloga Mònica Recio per tractar tot de temes en torn a l'acompanyament emocional que necessiten el nostre alumnat tenint en compte diferents prismes. 

En general, s'ha valorat positivament aquestes sessions formatives grupals que acosta a l'equip cap a un treball més compartit més enllà de l'euip d'atenció més directa de les situacions treballades.

 

L'escola l'Arboç està d'agraïment davant dues donacions que, per iniciatives diferents, han volgut sumar-se a millorar l'atenció educativa de l'alumnat de l'escola. 

Per una banda, tenim la recaptació de l'acció solidària de la campanya de venta de paneres organitzat per la comissió de l'AFA de l'escola d'Argentona que va mobilitzar tot el poble. Aquestes paneres eren confeccionades amb tot de productes solidaris d'entitats amb finalitats solidàries, entre elles la mateixa Fundació el Maresme amb productes de can Parcala. Es van aconseguir recaptar un total de 720€ que, durant la primera setmana de curs, passades les vancances de Nadal, tres membres, en representació d'aquesta dinàmica AFA, van venir a l'escola a fer entrega d'aquests diners.

 

 

Per altra banda, també durant les vacances de Nadal, l'escola va presentar un projecte educatiu a l'empresa Somos Firm la qual va respondre ràpidament seleccionant-lo com a un més dels projectes elegits per repartir el que com empresa acostuma a donar en accions solidàries cap a Fundacions i ONG's d'accions socials. En aquest cas, la donació ha estat d'un total de 2500€.

Alumnat com professonals donem unes enormes gràcies ja que accions com aquestes en ajuden a poder adquirir materials necessari per titar endavant projectes i activitats pedagògiques específiques per les característiques i capacitats de tots els infants de l'escola.

 

Aquest matí ens ha vingut a visitar la Raquel, la Merche i en Dani de l'empresa Jovi (material escolar) amb la voluntat de conèixer la nostra escola, la nostra tasca i, principalment, el nostre alumnat per poder-lo tenir present i valorar si, com empresa de material escolar, poden atendre a possibles necessitats que puguin tenir aquests i aquestes alumnes. Des de l'escola, segur que els compartirem possibles necessitats i idees a poder desenvolupar.  

Agraïm i valorem iniciatives com aquesta que mostra que hi ha empreses amb voluntat de conèixer i, per tant, tenir present que hi ha altres realitats socials més enllà de la norma. 

 

Moltes gràcies pels materials escolars que ens heu regalat, de ben segur que en farem un bon ús.

 

Avui dijous 16, a l'escola hem fet cagar el tió. Els tions, com que estaven molt ben alimentats, han estat molt generosos i ens han cagat: 2 altaveus, 2 projectors, 2 jocs de ventoses, 12 aparells de vibració i una taula-balancí per a tots els infants de l'Arboç.

    

 

  

Donem gràcies a l’AMPA de l’escola que ens han ajudat a alimentar aquests tions.