Dissabte 27 de novembre es va celebrar la 1a. gala benèfica organitzada per l'associació Mataró Camina a favor de l'AMPA de l'escola d'educació especial l'Arboç de la Fundació el Maresme. 

Una gala conduïda pel locutor de ràdio mataroní, Justo Molinero, que va omplir el teatre Monumetal amb un cartell d'artistes molt coneguts pels seguidors i seguidores de la coneguda emissora de ràdio, Teletaxi, totes elles, a favor d'una mateixa causa, la de recollir fondos perquè l'AMPA de l'escola l'Arboç pugui continuar contribuint en oferir millores a l'escola en benefici del seu alumnat.  

A tots ells i a totes les persones que van assistir i col·laborar, moltes gràcies!

 

     

  Vídeo que es va passar a la gala                                  Moment final de la gala

Avui l’escola s’ha llevat amb una gran notícia. El vídeo-projecte presentat als premis Romper Barreras 2021, després d’aconseguir la 6a. posició amb la votació popular permetent passar a la fase final de votació per jurat, finalment ha estat guardonat amb el segon premi de la categoria col·lectiva.

Moltes gràcies a tots vosaltres per ajudar-nos a haver-ho pogut fer realitat!!

 

Amb el suport de l'Ajuntament de Mataró, l'AMPA de l'escola ha pogut gestionar una subvenció, per aquest 2021, amb l'objectiu d'apropar la cultura a l'escola en format de música i espectacle en viu dins de la pròpia escola. Aquest any comptem amb un concert de Nadal que ens portarà a viatjar cap a Nova Orleans a mans d'Ivó Oller, trompetista, Pep Rius, contrabaixista i Lluís Murillas, guitarrista, tots tres grans professionals del món del jazz, i d'un espectacle que Xevi Compte, un gran músic i musicoterapeuta molt proper a l'escola, ens ha preparat a mida per l'Arboç amb tot de cançons que s'han pogut treballar dins les aules, previ a l'espectacle, perquè en poguem gaudir molt més. 

 

 

 

 

No us perdeu el recull de fotos del torneig de pàdel solidari del passat 2 i 3 d'octubre.

Gràcies a tots i totes les participants!!!