Aquest any, per celebrar la Mona, totes les biaules de l'escola han participat en el fantàstic concurs de Mones plàstiques i creatives.

Cada biaula ha dissenyat i creat una Mona que fos divertida, colorida, suau, sorprenent, reciclable i marinera. I aquestes qualitats, precisament, han sigut les categories per les quals han estat guadonades cada una d'elles. 

Felicitats a totes les biaules per la gran creativitat i imaginació a l'hora de realitzar totes aquestes Mones tan espectaculars! 

Divendres 25 de març, a Movistar Centre de Plaça Catalunya de Barcelona, es va celebrar l'entrega dels IX Premios Romper Barreras on l'escola amb el seu Vídeo de Maneres i maneres, va guanyar el segon premi en la modalitat col·lectiva. 

Dilluns 21 de març, l'Associació de Veïns Camí de la Serra va repartir 30.000€ entre 10 entitats de Mataró a conseqüència de la seva disolució com associació de veïns. Una d'aquestes entitats beneficiàries de 3000€ va ser l'AMPA l'Arboç per ser una AMPA proactiva en la seva tasca de recaptació de fons per poder invertir activament en materials i adequacions per millorar l'escola on acudeixen els seus fill/es. 

Una altra d'aquestes entitats beneficiàries va ser la Fundació Maresme que també va rebre un xec per valor de 3000€.

Des de l'escola agraïm enormement a l'Associació de veïns Camí de la Serra aquest gest solidari ajudant a altres entitats de Mataró que dia a dia intenten seguir les seves fites i missions.  

 

Arrel d'una donació que Bershka va concedir a la Fundació el Maresme arrel de projectes presentats, un dels quals va ser el de trones posicionadores per alumnat de l'escola. Gràcies a donacions com aquestes, ens ajuden a anar aconseguint nous materials per poder millorar tant el confort com la qualitat de l'atenció al nostre alumnat.  Per això, des de l'escola, agraïm enormement totes aquestes iniciatives que, empreses com Bershka, fan.

Aquest dissabte 5 de març, tot l'equip de l'escola va estar present en una sessió formativa a mans de la psicòloga Mònica Recio per tractar tot de temes en torn a l'acompanyament emocional que necessiten el nostre alumnat tenint en compte diferents prismes. 

En general, s'ha valorat positivament aquestes sessions formatives grupals que acosta a l'equip cap a un treball més compartit més enllà de l'euip d'atenció més directa de les situacions treballades.