Arrel d'una proposta que ens arriba de la família d'un alumne de l'escola, diferents aules ha participat en una petita col·laboració amb l’Hospital Santa Caterina de Salt (Girona).

Aquesta activitat col·laborativa ha estat emmarcada dins de la celebració de “Temps de Flors” de Girona i el dia mundial de la higiene de mans. 

La proposta de l'escola ha estat enviar un mural de flors fetes estampant les mans dels nens/es perquè fos penjat a l’Hospital Santa Caterina.

El passat 3 de maig, l’Anna, l'infermera del Santa Caterina va venir a recollir les flors i ens va obsequiar amb gel hidroalcohòlic per l’escola i unes piruletes per qui en volgués.

Estem molt contentes de poder fer xarxa amb altres entitats tot participant d'iniciatives com aquesta. 

Aquí teniu una petita representació de totes les participacions que s’han fet.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yK78PPpOHR0

Després de 2 anys d'aturada, aquest diumenge 8 de maig es va poder reprendre aquesta iniciativa a mà de l'AMPA l'Arboç amb estreta col·laboració de Mataró Camina i  Fundació el Maresme per tornar a oferir a Mataró, aquesta matinal esportiva de caire social, solidari i familiar que ha anat tenint any rere any aquesta iniciativa de la Caminada de l'Arboç. 

Una nova edició que va comptar amb una fantàstica tómbola i bar solidaris, música en viu i un molt bon ambient acompanyat per un sol de justícia que va amenitzar la matinal. 

 

          

Entrada a Instagram

Aquest divendres 22 vam celebrar Sant Jordi a l'escola. L'equip d'educadores ens van deleitar amb una representació ben màgica de la Llegenda de Sant Jordi podent vivenciar els elements més característics d'aquesta tradició catalana posant especial atenció als seus protagonistes: el cavaller Sant Jordi, el drac, la princesa i la rosa. 

 

 

 

 

I durant l'última setmana d'abril, seguirem gaudint de la poesia tot celebrant una nova edició dels Jocs Florals de l'Arboç. 

 

Des de l'escola, volem agrair al taller de costura del CO Jaume Isern les tovalloletes especials, tan suaus, boniques i tan ben fetes que ens han cosit per l'alumnat que s'alimenta per sonda gàstrica.


Tant les professionals de l’escola com l’alumnat estem molt i molt contents d’aquesta feina artesenal tan ben feta i elaborada amb tant d’afecte.

 

Després de 2 anys, l'AMPA l'Arboç torna a organitzar la Caminada solidària de l'Arboç que es durà a terme el proper diumenge 8 de maig a la platja del Callao de Mataró amb el seu recorregut habitual de 9 quilòmetres pel passeig marítim de la ciutat. les inscripcons ja estan obertes a diferents punts de la ciutat.

 

 

 

Inscripcions obertes al Cor de Maria; Plaça Illa Cristina les tardes a partir de les 17h o a les oficines de la Fundació a Plaça del Bous o a la mateixa escola.