Avui dijous 16, a l'escola hem fet cagar el tió. Els tions, com que estaven molt ben alimentats, han estat molt generosos i ens han cagat: 2 altaveus, 2 projectors, 2 jocs de ventoses, 12 aparells de vibració i una taula-balancí per a tots els infants de l'Arboç.

    

 

  

Donem gràcies a l’AMPA de l’escola que ens han ajudat a alimentar aquests tions. 

El dimecres 15 de desembre, tot l'alumnat de l'escola, amb 2 passis, ha gaudit d'un fantàstic concert de Nadal a mans de tres grans músics del món del jazz. En Pep Rius, al contrabaix,en Lluís Murillas, a la guitarra, i l'Ivó Ollé a la trompeta els quals ens han delitat amb tot de nadales d'arreu sota un ritme jazzístic que ens ha transportat cap a New Orleans. 

 

 

 

Aquest  concert musical ha estat una de les activitats que engloba el projecte Activitats culturals d'ampliació de la programació subvencuionat per l'Ajuntament de Mataró i amb el suport de l'AMPA de l'Arboç. 

 

Dissabte 27 de novembre es va celebrar la 1a. gala benèfica organitzada per l'associació Mataró Camina a favor de l'AMPA de l'escola d'educació especial l'Arboç de la Fundació el Maresme. 

Una gala conduïda pel locutor de ràdio mataroní, Justo Molinero, que va omplir el teatre Monumetal amb un cartell d'artistes molt coneguts pels seguidors i seguidores de la coneguda emissora de ràdio, Teletaxi, totes elles, a favor d'una mateixa causa, la de recollir fondos perquè l'AMPA de l'escola l'Arboç pugui continuar contribuint en oferir millores a l'escola en benefici del seu alumnat.  

A tots ells i a totes les persones que van assistir i col·laborar, moltes gràcies!

 

     

  Vídeo que es va passar a la gala                                  Moment final de la gala

Amb el suport de l'Ajuntament de Mataró, l'AMPA de l'escola ha pogut gestionar una subvenció, per aquest 2021, amb l'objectiu d'apropar la cultura a l'escola en format de música i espectacle en viu dins de la pròpia escola. Aquest any comptem amb un concert de Nadal que ens portarà a viatjar cap a Nova Orleans a mans d'Ivó Oller, trompetista, Pep Rius, contrabaixista i Lluís Murillas, guitarrista, tots tres grans professionals del món del jazz, i d'un espectacle que Xevi Compte, un gran músic i musicoterapeuta molt proper a l'escola, ens ha preparat a mida per l'Arboç amb tot de cançons que s'han pogut treballar dins les aules, previ a l'espectacle, perquè en poguem gaudir molt més.