Avui dimecres 9 de novembre, l'espai polivalent del menjador de l'escola s'ha transformat per poder oferir l'espectacle Cuida'l de la companyia Fes-t'ho Com vulguis.

Aquest espectacle ha estat ple d'art: música, llum i color. Per poder-ho gaudir millor, s'han realitzat 2 passis perquè tot l'alumnat de l'escola podés disfrutar de més a la vora tot el que l'espectacle ens oferia. 

 

 

Aquesta activitat s'ha pogut dur a terme gràcies el suport de l'AMPA i l'Ajuntament de Mataró. 

 

Aquest curs, per celebrar la Castanyada, ens hem reunit tots i totes al menjador on hem pogut tenir l'acompanyament musical de l'Anna Losantos, la nostra musicoterapeuta, a més a més de poder gaudir d'uns tallers d'experimentació amb temàtica de tardor. I, com a novetat dins d'aquesta festa tradicional catalana, hem pogut descobrir com en altres països, en aquesta ocasió ens hem centrat en Mèxic, com celebren ells aquest dia festiu, gràcies el treball d'unes aules que ens han muntat un racó temàtic en format photocall.   

 

Alumnat de l'Arboç ha pogut gaudir, un estiu més, del servei de respir familiar finançat per la FEPCCAT (programa subvencionat pel Departament de Drets Socials amb càrrec a l'assignació tributària del 0.7% de l'IRPF 2021). Enguany el servei s'ha portat a terme a les instal·lacions de l’Escola l’Arboç rebent el recolzament de l’AMPA l’Arboç. Aquest servei està enfocat a donar resposta a les inquietuds lúdiques d’infants i joves amb pluridiscapacitat, a la vegada que dona resposta a les seves necessitats assistencials i de benestar. És també un servei promotor de les relacions socials entre els propis infants i joves, així com de noves experiències vinculades amb l’entorn.

 

 

Divendres 16 a la tarda-vespre, l'equip de l'escola va tenir una sessió formativa conduïda per la Mònica Recio, psicòloga col·laboradora de l'escola. Formacions com aquesta ajuda i reforça a l'equip per anar forjant i impregnant línies de treball conjuntes en la tasaca educativa en el nostre dia a dia.

 

Un any més, la Fira de Mataró junt amb l'Ajuntament, convida als i les alumnes de l'Arboç, de Les Aigües i usuaris de la Fundació el Maresme a poder gaudir d'un matí a les atraccions en el recinte firal. 

L'escola ofereix aquesta oportunitat a les famílies perquè siguin qui acompanyin als seus fills/es per aprofitar aquesta exclusivitat i gaudir-la en família.