vídeos

Aquest curs, el tema que ens ha acompanyat per carnaval ha estat el mar. Les diferents professionals de les biaules han muntat un  petit vídeo amb les cançons que s'han treballat durant aquests dies relacionades amb el mar. Aquests vídeos es poden trobar a l'AMIDA específic per així poder-se escollir i visionar des de les aules.

 

 

Aquest vídeo pretén explicar, molt breument, com treballem l'art, la cultura i la llengua des de l'escola, tenint en compte tota la nostra realitat.

 

Clica aquí per visionar el vídeo

Aquest matí, en el hall de l'Arboç, hem tingut una visita molt màgica. El pare Noël ha vingut per passar una estona amb tots els i les alumnes de l'escola i donar-los uns regals molt especials.

Cada biaula, de manera esglaonada, ha tingut el seu moment per estar amb el pare Noël, fer-se fotos i rebrent els regals. Un matí ple de màgia i emocions. 

CLICA AQUÍ

 

Gràcies AMPA l'Arboç per poder fer realitat aquest matí tan màgic.

Us compartim la Nadala que vam fer arribar a TV Mataró per felicitar les Festes de Nadal de part de tota l'escola, i la qual es va emetre el 04/01 i el 05/01. A més, la Diada de Reis es va emetre una marató de Nadales.

Tot això ho podreu trobar a https://mataroaudiovisual.cat/ .

Esperem que us agradi!!

Clica la imatge per veure el vídeo

Nadala TV Mataró

 

No us perdeu les Nadales que han preparat cada biaula per aquest Nadal 2021!

 

Clica sobre el dibuix de la biuala que vulguis veure.

           

 

 

 

 

         

 

 

  jardinersreporters.jpg