vídeos

Amb el bon temps arriba el final de curs, i un any més hem pogut gaudir de la Festa de pares. El bon clima, els tallers de maquillatge i de selfies, la música, la tómbola i l'espectacle ens han acompanyat durant tota la festa.

Clica la imatge per veure'n un resum

IMG 9530 còpia

Gràcies a l'AMPA de l'escola per ajudar-nos en l'organització de la festa i en la vostra participació!!!

Un any més hem seguit les indicacions d'en Carnestoltes per fer la setmana més esbojarrada de l'any. El dijous gras vam fer tallers de disfresses, botifarres amb llegums i arròs, i vam experimentar tot fent truites. El divendres vam lluir les disfresses de casa a la passarel·la de l'escola. Tota aquesta disbauxa ha acabat el dimecres de cendra amb la despedida d'en Carnestoltes i l'arribada de la Vella Quaresma, ja ben preparats per començar-li a tallar una pota cada divendres.

Clica la imatge si en vols veure un resum de tots aquests dies!

Recull carnaval

El passat dissabte 4 de juny, l’escola l’Arboç va celebrar la tradicional festa de final de curs en la que el protagonistes eren els alumnes de l’escola i els exalumnes que també ens van voler acompanyar.

Durant la jornada vam gaudir de l’espectacle del pallasso Sabanni així com dels ballarins dels diferents departaments de la Fundació que ens van ensenyar la coreografia de la flashmob de Jo sóc com tu d’aquest any.

A la festa no hi va faltar el concurs de pastissos casolans i la fabulosa tómbola organitzada per l’AMPA l’Arboç.

Enguany els més petits també van gaudir de jocs d’en Santi, activitats proposades per la comissió de jocs que organitza les Dissantes Familiars.

Ha estat un bon espai de trobada per a compartir il·lusió amb els alumnes, famílies, amics i tot l’equip escolar.

CLICA AQUÍ PER VEURE EL RESUM EN FOTOS DE LA FESTA

Aquest any també hem celebrat la festa de la Castanyada a l'escola. Hem decorat dibuixos amb fulles, olorat i tastat fruits de la tardor i ens hem fet fotos en el photocall de la castanyada. Si voleu veure com ens ho hem passat clica la imatge!

la castanyada web

Aquest és un mini recull de les activitats que es van dur a terme dins de la setmana de Carnaval a l'escola.

El Dijous Gras, a part de tenir un taller de maraques al menjador, hi havia la possibilitat d'un foto call al hall de l'escola. Divendres va ser el dia de la gran pasarel·la al menjador on cada nen mostrava la disfressa de casa i, per últim, però no menys celebrat, el dia de l'Enterrament de la Sardina on, després de dir adéu al carnestoltes, donem la benvinguda a la nostra peculiar Vella Quaresma.

Tot això resumit en poc més de 3 minuts. No t'ho perdis.

CLICA AQUÍ!!