Ahir, 12 de setembre, es va dur a terme la reunió amb les 13 famílies del 1r curs de l'IFE per presentar als professionals que estaran al cap davant d'aquest cicle formatiu com també per fer una presentació inicial del que serà aquest primer curs d'aquesta primera promoció. 

Per veure la presentació de les diapositives explicatives de suport que es van passar durant la reunió, podeu clicar sobre de la icona.

 

CLICA AQUÍ

El proper dimecres 19 de juliol a les 18h al carrer Galícia 191 de Mataró, a la planta baixa sota les oficines del CEO, es durà a terme una primera reunió informativa per a les famílies i tutors legals de l'alumnat que iniciarà el 1r curs de l'IFE en cura d'animals i espais verds el proper setembre. 

 

 

Aquest curs 22-23, la nostra entitat s’estrena amb una oferta formativa inexistent a Mataró: Itinerari Formatiu Específic (IFE) en l’especialitat d’Auxiliar de Cura d’Animals i Espais Verds.

La finalitat d’aquests ensenyaments és que l’alumnat incrementi l’autonomia personal i assoleixi les competències professionals que facilitin la transició a la vida adulta i a la inclusió social i laboral. Accediu a més informació: https://triaeducativa.gencat.cat/ca/fp/ife/


Seguint el calendari de preinscripció i matrícula IFE 2022/2023, avui 1 de juny publiquem el llistat de sol·licituds de preinscripcions amb puntuacions provionals rebudes a la Fundació El Maresme (Escola l’Arboç), amb la puntuació de barem provisional. Ho podeu consultar en aquest enllaç .

LLISTAT PROVISIONAL DE PERSONES PREINSCRITES un cop aplicat el procediment de desempat establert a la resolució EDU/464/2022

  • A dia 2 de juny de 2022 es farà el sorteig amb les puntuacions d’empat i es publicarà novament a la web abans de les 18h.
  • Entre el 3 i el 7 de juny de 2022 es poden presentar les al·legacions que considereu al nostre centre.
  • La publicació de la llista d’alumnat admès serà el dilluns 13 de juny en aquesta mateixa web.

Adjuntem la llista definitiva d'admesos pel 1r curs de l'IFE de cura d'animals i espai verds pel curs 22-23 després de tot el procés de puntuació i desempat. 

 

Clica aquí per veure el PDF