Quan és la preinscripció?

Per cursar els itineraris formatius específics (IFE) cal formalitzar la sol·licitud de preinscripció corresponent i s'ha de presentar al propi centre.

Trobareu més informació al web preinscripcio.gencat.cat.

Quin és el calendari d’inscripció?

  • Del 15 al 26 de maig de 2023: presentació de sol·licituds

Cal presentar la sol·licitud i adjuntar-hi la documentació d'identificació o de criteris que correspongui.

  • 31 de maig de 2023: llista de sol·licituds amb la puntuació provisional

En aquesta llista hi ha les sol·licituds ordenades alfabèticament amb la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem.

  • 1 de juny de 2023: sorteig per resoldre les sol·licituds empatades en punts

El nombre de places a cada centre educatiu és limitat. Si el nombre de peticions supera el d'alumnes que l'escola pot acollir, cal aplicar un sistema de desempat entre les sol·licituds que tenen la mateixa puntuació.

  • Del 2 al 7 de juny de 2023: presentació de reclamacions

Durant aquest període, si detectes alguna errada o anomalia en el barem assignat, pots presentar una reclamació.

  • 13 de juny de 2023: llista d'alumnes admesos

Finalment, es publica la llista d'alumnes admesos al centre.

  • Del 26 al 30 de juny de 2023: matriculació

Un cop s'ha publicat la llista final d'alumnes admesos en cada centre, comença el període de matriculació dels preinscrits amb plaça assignada.

 

Aquest dilluns 13 de març a la tarda han estat les portes obertes de l'itinerari formatiu de cura d'animals i espais verds (IFE) que s'ofereix com a estudis post-obligatoris per alumnat entre 16 i 20 anys amb discapacitat intel·lectual lleu o moderat. 

Dins d'aquesta jornada, a més a més de fer visita a les instal·lacions i fer una explicació del procediment de preinscripció, l'equip de professionals de l'IFE va explicar quines característiques formatives té aquest itinerari de cura d'animals i espais verds i el propi alumnat de l'actual 1r curs van fer una presentació d'exemples d'activitats que han estat realitzant fins a dia d'avui.

 

Us deixem els següents enllaços:

 

         

                                                                Presentació de diapos informatives     

 

 

videoifetestimoni.jpg

Vídeo T'estimonis IFE

 

 

Avui divendres 28 d'octubre, l'alumnat del 1r curs de l'IFE ha anat de visita a l'Espai Jove de la Llàntia on els han fet una explicació de les diferents activitats, espais que tenen, tallers  i propostes que ofereixen des de la xarxa d'espais de Mataró. 

Ha estat una visita molt interessant a tenir present joves que necessiten d'un espai segur i protegit per omplir les tardes de lleure i oci de manera gratuïta sent, també, un espai de contacte amb altres joves de la ciutat.  

 

 

Dia de Portes Obertes per conèixer estances i programa educatiu del cicle formatiu específic de l'Itinerari formatiu de Cura d'animals i Espais verd del centre educatiu l'Arboç de la Fundació El Maresme.

 

 

Els i les alumnes de l'IFE han volgut regalar un dels centres florals que han fet amb elements naturals de tardor i decoració de Hallowing per els i les alumnes de Vallveric.

 

 

 

Moltes gràcies alumnes IFE!!