L’Escola d’Educació Especial l’Arboç tanca la primera edició del concurs “El garrotín más mejor” amb una gran gala d’entrega de premis.

Aquest acte s’ha inclòs dins del projecte “Me comunico con ritmo” desenvolupat aquest curs a l’escola al voltant d’un element de la cançó improvisada com és la glosa,
per treballar la comunicació dels alumnes de l’escola amb els agents del seu entorn i la societat en general. Entre tots els participants cal destacar sobretot les persones de fora de l’Arboç, com els alumnes, monitors i mestres de l’Escola Argentona i de l’escola Les Aigües de Mataró, que es van gravar cantant estrofes inventades de la cançó del “Garrotín”.

L’entrega de premis es va celebrar a l’escola l’Arboç el passat dilluns 25 d’abril, en una gala amenitzada per Anna Losantos i dos representants del Cor de Carxofa que varen improvisar garrotins a partir de paraules que es deien des del públic. A més, una representació de l’escola Les Aigües va anar a recollir el segon premi, mentre la resta d’alumnes seguien l’acte per videoconferència, i els alumnes de quart de l’Escola Argentona van rebre el primer premi!

Tot plegat es va viure en un ambient de molta alegria, demostrant que ha estat una experiència molt gratificant tant pels alumnes, les famílies com els professionals de l’escola!

 

Un curs més, els i les alumnes de l'escola han pogut gaudir de les màgiques sessions musicals a mà d'en Xevi Compte.

Clica aquí per veure un vídeo-resum d'aquestes sessions

Gràcies a l'haver pogut adaptar el comandament de pal de selfies, els nens i nenes de l'Arboç han pogut fer-se selfies amb un simple click  d'un commutador.

CLICA AQUÍ I HO VEURÀS

Aquest curs, a l'escola ens hem embarcat en un nou gran projecte: ELS GARROTINS amb l'AMIDA COMUNICA.

Per saber tot el que envolta aquest gran, interessant i engrescador projecte, no dubtis a entrar els següents enllaços on aniràs trobant tota la informació de primera mà.