La companyia Patawa va venir a l'escola el dimarts passat. Amb l'espectacle "A la voreta dels núvols" vam passar una estona tranquil·la i plena d'emocions i sensacions. El cel, l'Arc de Sant Martí, els ocells, els núvols i la pluja ens van acompanyar durant tota la representació.

Moltes gràcies a l'AMPA de l'escola per fer possible aquest espectacle!

A la voreta del cel

Clica la imatge per veure el vídeo

 

Aquest matí hem tingut una visita d'un reporter molt especial: en Pere Flash. Juntament amb els seus amics el Sr. Badall, que té molta són, la família Trip-Trap, sempre a tot drap, el Sr. Maitip, que endrapa tot el que pot i l’Enric Ferum, que no es renta mai, hem passat moments molt divertits.

Gràcies al programa de salut a les escoles de l'Ajuntament de Mataró hem pogut gaudir d'aquest espectacle on sorgien situacions sobre temes de salut.

Pere Flash

Avui al matí tota l'escola hem gaudit d'un espectacle musical. Gràcies a l'AMPA hem pogut disfrutar de la música i la màgia d'en Xavi Lozano, acompanyat de tots els seus instruments elaborats amb materials reciclats.

Moltes gràcies!!

Clica la imatge per veure el vídeo

DSC 0085

Aquest curs hem acabat amb un munt d'activitats especials.

Dimarts 14 vam preparar una festa amb música i danses on tots i totes havíem de venir vestits de blanc. L'Anna Losantos, amb la seva guitarra i un seguit de danses, ens va amanir  la festa.

Dimecres 15 vam tenir la representació, al pati de l'escola, de l'obra de teatre: La Capsa de Curculles. Tots els nens i nenes de l'escola van gaudir d'un conte ple de música i ritmes amb instruments ben especials.

I, per últim, però no menys especial, Dijous 16 vam celebrar la despedida de 3 alumnes de l'escola que ja s'han fet grans i continuen el seu camí.

 

En el següent muntatge de fotos, podeu veure un resum de els activitats.

 

 

CLICA AQUÍ

L’Escola d’Educació Especial l’Arboç tanca la primera edició del concurs “El garrotín más mejor” amb una gran gala d’entrega de premis.

Aquest acte s’ha inclòs dins del projecte “Me comunico con ritmo” desenvolupat aquest curs a l’escola al voltant d’un element de la cançó improvisada com és la glosa,
per treballar la comunicació dels alumnes de l’escola amb els agents del seu entorn i la societat en general. Entre tots els participants cal destacar sobretot les persones de fora de l’Arboç, com els alumnes, monitors i mestres de l’Escola Argentona i de l’escola Les Aigües de Mataró, que es van gravar cantant estrofes inventades de la cançó del “Garrotín”.

L’entrega de premis es va celebrar a l’escola l’Arboç el passat dilluns 25 d’abril, en una gala amenitzada per Anna Losantos i dos representants del Cor de Carxofa que varen improvisar garrotins a partir de paraules que es deien des del públic. A més, una representació de l’escola Les Aigües va anar a recollir el segon premi, mentre la resta d’alumnes seguien l’acte per videoconferència, i els alumnes de quart de l’Escola Argentona van rebre el primer premi!

Tot plegat es va viure en un ambient de molta alegria, demostrant que ha estat una experiència molt gratificant tant pels alumnes, les famílies com els professionals de l’escola!