L'AMPA de l'Arboç organitza:

 

  • Xerrada sobre la covid-19 en infants i dependents amb patologies diverses que es portarà a terme el 17/03/21 a les 15h. Els ponents d’aquesta xerrada són pediatres de la Unitat de Malalties Infeccioses de l’Hospital St. Joan de Déu. Aquesta xerrada ha estat organitzada per l’AMPA de l’Arboç conjuntament amb l’Asociación Grinpatías. 
  • El link per accedir a la xerrada: https://sjdhospitalbarcelona.zoom.us/j/82964273368

La mare d’una exalumna de l’escola ens recomana el llibre “Care: cuidar importa”, de l’autora Ana Álvarez.

El llibre consta de 88 fotografies que retraten diferents situacions en relació a les atencions a persones amb dependència i les reflexions que fa l’autora.

La mare de l’exalumna ressalta el següent fragment del llibre: “El que cada persona atorga a la societat, el valor de cada ser, no està definit pel seu prestigi o per les seves capacitats, si no per l'impacte positiu o negatiu que amb la seva presència causa als que el rodegen” i en relació a això diu “Penso que és una gran veritat, tots deixem una empremta, però aquests fills tan especials que tenim impacten per sobre de tot. És un llibre ple de sinceritat, amor i empatia, per mi ja és un llibre imprescindible a casa”.

Podeu trobar més informació del llibre a: https://care.alvarezerrecalde.com/consigue-tu-libro-get-your-book/

Aquest dijous dia 3, aprofitant el dia internacional de la discapacitat, han vingut, en representació de l'empresa Between Technology, en Pau Guarro -director general-; la Berta Cayuelo i la Sara Alberti -capdavanteres del projecte Betweener Solidari-, a més a més de la nostra Marina Gavin perquè els poguéssim donar les gràcies, per haver pogut presentar un projecte, ser finalistes i haver guanyat.

L’empresa Between Technology, dins dels seus actes solidaris, en tenen un que es diu betweener solidari, on els treballadors poden aportar algun projecte solidari que coneguin. D’aquests projectes, 3 en són finalistes perquè els votin els treballadors de l’empresa. Un cop es té projecte guanyador, són els mateixos treballadors que, de manera voluntària, poden fer el donatiu que vulguin per poder recolzar el projecte sabent que l’empresa doblarà l’import aconseguit. La Marina Gavin, treballadora de Between i col·laboradora de l’escola, va presentar un projecte preparat des del departament de ComiTAC de l’escola per poder invertir en tecnologia (portàtils, Ipad’s...). Aquest va ser el projecte guanyador que va recaptar,  entre les donacions dels betweeners i l’empresa, un total de 3780€ els quals s’han reconvertit en 4 portàtils (3 d’ells tàctils), 2 Ipad’s amb les seves fundes i protectors i 2 auriculars.

Davant les restriccions d'entrades a l'escola i les mesures de seguretat i protecció davant la Covid-19, i aprofitant les eines tecnològiques, hem fet un acte d'agraïment entre presencial i virtual. Mentre el personal extern a l'escola s'estava al pati, mitjançant una videoconferència, connectaven amb 3 de les aules de l'escola les quals també a través de les pantalles mostraven als representants de Between els materials que s'han pogut comprar gràcies a la seva donació. D'aquesta manera s'ha pogut donar les gràcies, mostrant com i perquè ens són d'útils aquests materials.  

ATENCIÓ

El número guanyador de la panera de Nadal de l’AMPA l’Arboç va ser el 708 ( els tres últims números dels sorteig de l’ONCE d’ahir dia 16/12/20), però com que aquest número NO ES VA VENDRE, per decisió de la mateixa AMPA l'Arboç, es passa al sorteig de la ONCE d’avui. Per tant, el guanyador de la panera serà el número que coincideixi amb les tres últimes xifres del sorteig de la ONCE del 17/12/20.

Aquest curs, hem celebrat la Festa de la Castanyada adaptant-nos a la nova situació que ens acompanya aquest curs. El fet de no poder ajuntar-nos tots i totes en el menjador, espai habitual on celebrem les festes a l'escola, no ha fet que ens quedéssim sense celebració. 

Aquest cop, les aules de Bombers i Artistes ens han preparat una festa ben diferent amb el seu Rap i tot. Totes les aules hem estat interconnectades per poder anar seguint la festa en tot moment i així poder participar tots i totes des de les aules de la gran festa de la Castanyada 2020.