Aquest any la panera de Nadal de l'Ampa de l'Arboç ha anat cap a La Garriga. Moltes felicitats!!!!

Dissabte 19 d'octubre, a l'escola es va celebrar una gran festa per divulgar de forma divertida i lúdica receptes vistoses i nutritives però aptes per a persones amb disfàgia, un trastorn comú entre el nostre alumnat. L'acte va arrencar sota la batuta dels Comediants els quals ens van oferir un espectacle molt participatiu i divertit ple d'aliments, colors i música. Posterorment, en el menjador de l'escola, es van poder tastar 5 d'aquestes recpetes cuinades i adaptades per persones amb dificultats de deglusió, les quals van ser de l'agrat de tot els presents. 

Clica aquí pèr veure un petit resum

 

El passat 23 de maig, vam tenir la visita del director d'Engineering LAB de Between Technology, el sr. Manel Juncosa, amb l'esperit de conèixer possibles necessitats perquè, des del seu departament, a través de tasques de voluntariat, poguessin donar un cop de mà. 

Amb aquesta voluntat, la Nuri i la Marina, el van acompanyar fent un tour per aules de l'escola on van anar trobant-se amb diferents alumnes els quals van mostrar-li activitats que feien i com les duien a terme.  

Des de l'escola, agrair la iniciativa d'aquesta empresa en venir a conèixer-nos i intentar establir col·laboracions a través del seu espais de voluntariat.