A finals de l’any passat, l’empresa TESA TAPE va voler fer una acció solidària amb la Fundació el Maresme fent un donatiu a l’Escola l’Arboç, el qual ha permès que la nostra escola d’educació especial hagi pogut vestir les 6 aules de la zona de mar, que encara estaven sense unes bones cortines que milloressin les condicions de llum i temperatura a les aules. 

De la mateixa manera, l'empresa mataronina Decorstil ha contribuït en aquesta acció vestint la sala de la migdiada amb unes cortines ignífugues i totalment opaques per evitar la claror i la calor.

Moltes gràcies pel vostre compromís social!!

 

 

 

 

agrament cortines3

 

Aquest any la panera de Nadal de l'Ampa de l'Arboç ha anat cap a La Garriga. Moltes felicitats!!!!

L'AMPA de l'Arboç està d'enhorabona ja que les participacions de loteria d'enguany han estat premiades. Per cada 4€ jugats, pertoquen un premi de 20€.

Per cobrar ho podeu fer de la següent manera a partir del dilluns 13 de gener:


             - Presencialment a l’escola de 9-13h (carrer de la Pagesia 19, Mataró)
             - Presencialment a les oficines de la Fundació 10-12h i de 15-16:30h (plaça dels Bous 3-5, Mataró)

 

Recordeu que teniu tres mesos des de la celebració del sorteig (és a dir, fins el 22/03/20) per cobrar la loteria. Aquells que no la vulgueu cobrar, simplement heu de destruir les paperetes i ja està.

Donem per donar-vos les gràcies per haver participat en la compra de la loteria de Nadal de l’AMPA l’Arboç!

Dissabte 19 d'octubre, a l'escola es va celebrar una gran festa per divulgar de forma divertida i lúdica receptes vistoses i nutritives però aptes per a persones amb disfàgia, un trastorn comú entre el nostre alumnat. L'acte va arrencar sota la batuta dels Comediants els quals ens van oferir un espectacle molt participatiu i divertit ple d'aliments, colors i música. Posterorment, en el menjador de l'escola, es van poder tastar 5 d'aquestes recpetes cuinades i adaptades per persones amb dificultats de deglusió, les quals van ser de l'agrat de tot els presents. 

Clica aquí pèr veure un petit resum