Avui hem celebrat la festa de la mona. Gràcies a un presentador de primera, un concert dels grans de l'escola amb l'Anna Losantos i un públic excel·lent hem gaudit d'un molt bon final de trimestre!

Molt bona Setmana Santa a tothom!

Mona17

Clica la imatge per veure el vídeo

El 2 d'abril se celebra la II edició de la festa solidària "UN SOMRIURE PER L'ALEIX". Serà un dissabte ple de festa, activitats, tallers, desfilada de gegants, botifarrada, rifa benèfica, i també un dia carregat d'emocions. No t'ho pots perdre!!

IMG 20170315 WA0000

Ja tenim el guanyador de la PANERA de Nadal que l'AMPA de l'escola va sortejar el divendres 16 de desembre. El número premiat va ser el 051.

Enhorabona a la família i a disfrutar-la!!!

Panera AMPA

L'Aleix Merino, alumne de l'escola, és candidat a "Mataroní de l'any 2016".

L'Aleix, com a símbol contra la malaltia de Tay-Sachs, és el primer nen de cinc anys que participa en aquest certamen, i a arreu de Mataró és conegut per la gran festa solidària que van organitzar el passat mes d'abril.

En aquest enllaç (http://www.mataronidelany.cat/) podràs participar de les votacions i tenir-ne més informació.

Ànims Aleix!

 

Aleix Mataroní de lany 2016

El passat dimecres 4 de maig, un grup de 12 alumnes de l’escola l’Arboç va participar a la Jornada Escolar d’Atletisme organitzada per la Federació ACELL a Gavà.

Els I les alumnes de l’Arboç van participar a les proves de 50 metres cadira de rodes, 25 metres caminador, slalom i llançament de pes. Tots ells van aconseguir una preciada medalla marescuda per tot l'esforç realitzat al llarg de tots els entrenaments realitzats, sobretotr, en les últimes setmanes.

Aquesta activitat està inclosa en el programa del Taller de l’Esport a l’Arboç, un espai setmanal en el que un grup de 12 alumnes practiquen diferents esports: natació, atletisme, boccia i slalom.

Aquest Taller de l’Esport i les activitats relacionades han estat possible gràcies a la Federació ACELL i l’AMPA l’Arboç.

Els nostres esportistes han estat: L'Aleix, en Javi, en Martí, la Souad, la Farah, la Yocelin, en Max, l'Abdel, en Buba i en Marc.

 

MOLTES FELICITATS!!!!