El passat dissabte 3 de febrer es va portar a terme la formació Reanimació Cardiopulmunar adreçada a les famílies de l’escola. Aquesta activitat va ser organitzada per l’AMPA l’Arboç i buscava oferir a les famílies les eines necessàries en cas de situació d’urgència vital. La formació va ser duta a terme per pediatres instructors en RCP de l’Hospital de Mataró, i va tenir una participació de 28 persones.

Curs RCP

Ja tenim la guanyadora de la panera de Nadal de l'AMPA de l'escola. El número premiat ha sigut el 211 que coincideix amb les tres últimes xifres del sorteig de la ONCE del dissabte 16 de desembre de 2017.

Enhorabona a la família de la Joana i a disfrutar d'aquesta fantàstica panera!!

Panera AMPA 17

 

El passat dissabte 17 de juny va tenir lloc el primer Taller adreçat a mares i pares amb fills amb discapacitat, organitzat per l'AMPA de l'escola. El taller "Conviure amb la discapacitat, Un viatge inesperat" impartit per Àngels Ponce (terapeuta familiar), va permetre a les famílies assistents compartir experiències, situacions, dubtes i estratègies que es generen pel fet de tenir un fill amb discapacitat, i com això repercuteix en la dinàmica familiar.

Tot plegat crear un espai còmode, familiar i tranquil on poder compartir, explicar, valorar i aprendre els uns dels altres.

Moltes gràcies per l'organització i la participació!!

Xerrada AMPA conviure amb la discapacitat

La Residència Parc Güell i la Residència Parc del Clot del Grup Arrels de Barcelona cada any duen a terme el Projecte Solidari. Aquest projecte consisteix en recaptar diners i destinar-los a alguna altra entitat. Aquests diners els han aconseguit gràcies a l’esforç de totes les persones que formen part d’aquests centres: els residents han fet manualitats i pastissos i els han venut als treballadors i familiars.

La recaptació obtinguda en el Projecte Solidari 2017 ha anat destinada a l’AMPA de la nostra escola. Estem molt contents i agraïts que hagueu pensat en nosaltres!

Projecte Solidari Grup Arrels

IV Caminada 17

La IV Caminada de l'EEE l'Arboç organitzada per l'AMPA de l'escola va ser tot un èxit. Al voltant de 1800 persones ens vam reunir al Passeig del Callao i vam gaudir de la passejada pel Passeig Marítim, envoltat de bon ambient, música i un bon esmorzar.

Moltes gràcies a l'organització i a la participació tant de voluntaris com d'assistents com del munt de col·laboradors que amb les seves aportacions van fer-ho possible un any més!

I gràcies Jordi per aquest fantàstic muntatge que recull en 3 minuts el que va ser el matí de la IV Caminada de l'Arboç.