Aquest diumenge es celebra la III Edició de la festa solidària UN SOMRIURE PER L'ALEIX.

La trobada tindrà lloc el diumenge 15 d'abril durant el matí al Nou Parc Central de Mataró.

Anima't a participar-hi!!

UN SOMRIURE PER LALEIX

        El passat 22 de març es va portar a terme una reunió específica amb famílies d’origen estranger en la que vam comptar amb el suport de l’Àngels Ponce (terapeuta familiar) i d’intèrprets d’urdú i àrab. Aquesta trobada tenia diversos objectius: enfortir la vinculació amb l’escola i entre les mateixes famílies que per motius geogràfics i d’ubicació de l’escola no es donen de manera natural; poder explicar amb detall i aclarir dubtes sobre informacions de la dinàmica escolar; i per últim, poder identificar les inquietuds d’aquestes famílies i treballar-les conjuntament. De les 16 famílies convocades, van poder assistir 9 d’elles. Va ser un espai molt participatiu, en que l’Àngels Ponce ajudava a identificar i treballar les emocions i sentiments que anaven sorgint a mesura que es tractaven diferents temes. Valorarem la possibilitat d’establir aquestes trobades de manera anual, per així seguir treballant per assolir plenament els objectius marcats.

Circular reunió famílies 22 03 18

Al llarg del curs ens han visitat alumnes de l'Institut Puig i Cadafalch dels Cicles Formatius d'Integració Social i d'Atenció a Persones en Situació de Dependència.

Han vingut a conèixer la nostra escola, el treball que fem i més concretament com treballem els Sistemes Alternatius i Augmentatius de la Comunicació (SAAC), aprofitant que ells fan una assignatura relacionada amb aquest tema. 

Moltes gràcies pel vostre interès i la visita!

Xerrades Puig i Cadafalch

 

 

 

 

13 de Maig a les 9:30h

 

al Passeig el Callao de Mataró

 

Vídeo de la V Caminada!

                    Clica la imatge per llegir la notícia de com va anar la Caminada!!

 

 

No hi faltis!!

El passat dissabte 3 de febrer es va portar a terme la formació Reanimació Cardiopulmunar adreçada a les famílies de l’escola. Aquesta activitat va ser organitzada per l’AMPA l’Arboç i buscava oferir a les famílies les eines necessàries en cas de situació d’urgència vital. La formació va ser duta a terme per pediatres instructors en RCP de l’Hospital de Mataró, i va tenir una participació de 28 persones.

Curs RCP