El passat 23 de maig, vam tenir la visita del director d'Engineering LAB de Between Technology, el sr. Manel Juncosa, amb l'esperit de conèixer possibles necessitats perquè, des del seu departament, a través de tasques de voluntariat, poguessin donar un cop de mà. 

Amb aquesta voluntat, la Nuri i la Marina, el van acompanyar fent un tour per aules de l'escola on van anar trobant-se amb diferents alumnes els quals van mostrar-li activitats que feien i com les duien a terme.  

Des de l'escola, agrair la iniciativa d'aquesta empresa en venir a conèixer-nos i intentar establir col·laboracions a través del seu espais de voluntariat.  

 

L'empresa Between, a través de la  Marina Gavin treballadora de l'empresa Between i col·laboradora de l'escola l'Arboç, han engegat una participació a nivell de voluntariat dins del seu espai Betweenwer Solidari@. Les cooperacions que puguin sorgir a través dels seus backgounds tecnològics seran enfocades a continuar desenvolupant idees i projectes en benefici de l'alumnat de l'Arboç i, de retruc, a la població en l'àmbit educatiu en general, com és habitual amb els projectes que des de l'escola es desenvolupen.  

Des de l'escolal'Arboç de la Fundació Maresme, estem molt agraíts d'aquestes iniciatives que ens ajuden en la nostra tasca educativa.

 

 

 

El proper diumenge dia 2 de juny us esperem a la IV Caminada que organitza l'AMPA de l'escola l'Arboç. Un any, pares, mares, familiars, treballadors de la Fundació el Maresme es coordinen per assolir el triple objectiu: passar una bona estona amb amics, familiars i companys; fer una activitat saludable en un fantàstic marc paisatgístic com és el Passeig Marítim de Mataró i, per últim, però per als i les alumnes de l'Arboç, molt important, aconseguir fondos per poder continuar oferint activitats específiques i aconseguir nous materials per a tots ells i elles. 

 

T'esperem!!!!!!!

 

 

Recorda a anotar-ho a l'agenda!!!

2 de juny 

a les 9:30

Passeig del Callao

Avui dimecres dia 10 d'abril, al menjador de l'escola, un grup de grans ens han preparat la representació del poema de la Mona i hem aprofitat l'ocasió per fer també la presetació de la Mona d'enguany que, un any més, professionals de l'escola la realitzen inspirada en el tema transversal del curs que aquesta vegada és: Experimentem les Ciències. Clica a sobre per veure-ho!