El passat dilluns 8 d'abril el propietari i gerent de la distribuïdora de material d'ortopèdia Rehagirona, Jordi Gispert, junt amb l'assessora Sara Raposo van venir a l'escola a fer una donació en format regal del material ortopèdic Headaloft perquè l'equip de fisioterapeutes de l'escola el puguin provar i fer ús amb alumnat de l'escola. També va venir el creador d'aquest material, el senyor Ben Cohen, el qual va poder fer una explicació més tècnica del material regalat.  En el següen enllaç podem veure el material especificat en la pàgina web de Rehagirona. https://www.rehagirona.com/products/reposacabezas-head-aloft/.

L'escola dona les gràcies aquestes iniciatives que permeten que centres com el nostre pugui gaudir de materials novedosos per poder fer valoracions, proves entre altres  usus terapèutics.  

 

 

 

Notícia elaborada amb l’alumnat dins activitat llenguatge:

AVUI DIMECRES 3 D’ABRIL HA VINGUT A L’ESCOLA UN NOI QUE ES DIU JAVI AMB EL SEU PAPA I LA SEVA MAMA.

EN JAVI QUAN ERA PETIT VENIA A L’ESCOLA.

LI HEM FET MOLTES PREGUNTES.

EN JAVI ENS HA DIT MOLTES COSES DEL CENTRE ON ESTÀ: FAN MUSICOTERÀPIA, ESCOLTA MÚSICA, FAN FESTES, TÉ MOLTS AMICS.

NOSALTRES HEM ESTAT CONTENTS.

 

Aquesta setmana ha estat ben intensa!!

Dilluns els Pintors van compartir un conte que han treballat a l’aula amb part de l’alumnat de l’escola. 

Dimarts es va celebrar el dia de l’Aigua i es van realitzar tallers a la sala gran i racons a alguns espais de l’escola.

Dimecres es va fer la presentació de la Mona que feia referència a la temàtica del curs: Les Arts.

Dijous alumnat de l’escola va participar en la Jornada d’Educació Física al Carrer. I la resta d’aules va gaudir d’una proposta que van fer l’alumnat del Grau d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de Freta que van venir a passar el matí a l'escola.

Divendres s'ha acomiadat el trimestre.

 

 

 

 

 

 

 

Aprofitem per agrair el suport econòmic de l’AFA per a la realització de la sortida i pels materials per treballar la Mona a les aules.

Comencem el 3r trimestre amb 2 interessants notícies.

  • Estrenem Fibra a la Sala multisensorial de l'escola gràcies a la col·laboració de l'AFA.
  • Ha arribat l'entrega dins del programa de materials d'aules vivencials per a les escoles d'educació especial de Catalunya provinent dels fons europeus Next Generation, entre aquests materials: 2 comunicadors de veu; 4 notebooks; 3 tauletes amb protectors de pantalla i fundes; 22 comunicadors Steps; 16 ratolins adaptats; 5 rastrejadors oculars; 2 panells de llum; 3 temporitzadors visuals; 16 commutadors grans. I pendent d'arribar 2 auriculars amb micro. 

 

 

 

Aquest matí hem tingut la visita de l'aula de 6è de Primària de l'Escola Bernat Riudemeia d'Argentona, la classe de la germana d'un dels nostres alumnes. Aquesta classe, en un dels seus projectes, va estar treballant el tema de la discapacitat i aquest matí han vingut a conèixer la nostra escola. Les aules amfitriones han estat Inventors i Firaires amb qui han compartit una estona al pati on els argentonins han pogut tastar les activitats esportives adaptades de Boccia i Slalom. 

Les aules de Firaires i Inventors estan molt contents de totes les manualitats que els han obsequiat pensades i elaborades especialment per ells tenint en compte les seves preferències i característiques sensorials. 

Moltes gràcies!!!