El passat 20 de novembre, a la sala de Plens de l'Ajuntament de Mataró, es va dur a terme la constitució del 9è. Consell d'Infants de la ciutat. Coincidint amb el Dia Universal dels Drets dels Infants i emmarcat dins de les accions entorn a Mataró Ciutat Amiga de la Infància 21-25, durant l'acte, es va projectar un vídeo fet i protagonitzat per nens i nenes de diferents escoles de Mataró on expliquen els drets universals de la infància. Una alumna de la nostra escola, va assistir a l'acte en representació dels seus companys d'aula que van participar en la projecció d'aquest video. 

 

Aquest dissabte 18 de novembre, s'han realitzat les Jornades Tècniques d'entitat sota el títol: El dol: acompanyament en les pèrdues al llarg de la vida".

80 professionals de diversos serveis de la Fundació han participat en aquestes jornades organitzades per la Unitat de Suport Tècnic. 

Entre les ponències, l'escola ha presentat el protocol del dol intern que una comissió de treball va estar treballant amb el suport de la Mònica Recio i materials obtinguts de la malètica pedagògica del CRP de Mataró. 

 

 

A l'escola estem d'estrena!

Tenim tendals als patis interiors i hem ampliat la zona d'ombratge del pati gran amb una magnífica pèrgola.

L'adquisició d'aquests 12 tendals amb motor (ubicats davant de les 12 aules i proporcionant ombra tant als patis interiors com a les aules) i de la pèrgola del pati gran ha estat possible gràcies a l'AMPAd'accions solidàries on entitats com Mataró Camina col·labora de manera extraordinària. 

 

Enguany l'aula de bombers inicia amb molta il·lusió el projecte d'elaboració d'una pàgina web. Per tal d'assolir aquest repte posarem a prova les  competències digitals i comunicatives (entre moltes altres!).

Cada dimarts l'alumnat de Bombers es transforma en redactor, traductor, periodista i dissenyador gràfic per fer aquesta pàgina web amb l'eina del GoogleSites.

Com tot això és una gran tasca, compten amb la col·laboració de l'alumnat de l'aula d'Artistes com a becari, que s'encarrega d'informar sobre notícies actuals. 

Aneu seguint totes les propostes i novetats que s'anirà publicant a la web del Bombers dins de la pestanya corresponent en la web de l'escola.

US HI ESPEREM!

Les famílies d'alumnat de l'Arboç han pogut gaudir, un estiu més, del servei de respir familiar finançat per la FEPCCAT (programa subvencionat pel Departament de Drets Socials amb càrrec a l'assignació tributària del 0.7% de l'IRPF 2022) i dirigit per l'entitat Esplai Rabadà i amb la col·laboració de l'AMPA l'Arboç i la fundació el Maresme. Aquest servei especialitzat permet a les famílies una major conciliació laboral, familiar i personal durant el període de les vacances escolars.