vídeos

Un any més hem celebrat la nostra particular festa de Sant Jordi, tot celebrant la II Edició dels Jocs Florals de l'escola!

A partir del conte "Nimbus, un núvol d'emocions" hem representat les diferents emocions que passa aquest núvol al llarg d'un dia, des de l'alegria, la por, la ràbia o la calma. Tot això ho hem compartit tots junts per celebrar la diada de Sant Jordi conjuntament fent música amb l'Anna, i finalment hem pogut experimentar amb tots els plafons a les aules durant tota la setmana.

Clica la imatge per veure'un el resum

DSC 0001

La companyia Patawa va venir a l'escola el dimarts passat. Amb l'espectacle "A la voreta dels núvols" vam passar una estona tranquil·la i plena d'emocions i sensacions. El cel, l'Arc de Sant Martí, els ocells, els núvols i la pluja ens van acompanyar durant tota la representació.

Moltes gràcies a l'AMPA de l'escola per fer possible aquest espectacle!

A la voreta del cel

Clica la imatge per veure el vídeo

 

Avui al matí tota l'escola hem gaudit d'un espectacle musical. Gràcies a l'AMPA hem pogut disfrutar de la música i la màgia d'en Xavi Lozano, acompanyat de tots els seus instruments elaborats amb materials reciclats.

Moltes gràcies!!

Clica la imatge per veure el vídeo

DSC 0085

Un any més hem seguit les indicacions d'en Carnestoltes per fer la setmana més esbojarrada de l'any. El dijous gras vam fer tallers de disfresses, botifarres amb llegums i arròs, i vam experimentar tot fent truites. El divendres vam lluir les disfresses de casa a la passarel·la de l'escola. Tota aquesta disbauxa ha acabat el dimecres de cendra amb la despedida d'en Carnestoltes i l'arribada de la Vella Quaresma, ja ben preparats per començar-li a tallar una pota cada divendres.

Clica la imatge si en vols veure un resum de tots aquests dies!

Recull carnaval

Aquest any també hem celebrat la festa de la Castanyada a l'escola. Hem decorat dibuixos amb fulles, olorat i tastat fruits de la tardor i ens hem fet fotos en el photocall de la castanyada. Si voleu veure com ens ho hem passat clica la imatge!

la castanyada web