En aquest marc el Departament d’Educació ha elaborat Guia d’actuació per a centres educatius en el marc d’altes temperatures, amb la finalitat de donar a conèixer les pautes comunes d’accions per reduir l’impacte sobre la salut dels membres de la comunitat educativa a conseqüència d’episodis d’altes temperatures. Així mateix, la Guia inclou el conjunt de mesures organitzatives encaminades a neutralitzar o minimitzar les conseqüències d’aquests fenòmens.

Aquesta guia s’adreça a tots els centres educatius de titularitat del Departament d’Educació, i també presenta el pla d’organització de centre per altes temperatures (en endavant POCAT), i en detalla els continguts i els criteris aplicables. Es tracta d’un document que el centre pot redactar potestativament en cas que ho consideri oportú, i que pot servir per planificar i coordinar les seves actuacions de preparació i mitigació dels efectes de les adversitats climàtiques, a fi de reduir-ne els impactes.

 

L'Equip de professionals de l'IFE de cura d'animals i espais verds:

 • Edu Cacho ........... Tutor de 2n.
 • Maria Magallón ...  Turora de 1r.
 • Jose Molina ........  Tècnic d'Integració Social.
 • Laura Comí ........   Mestra Taller especialista.

Coordinador de l'etapa ...................................... Edu Cacho

Persona de referència i lligam amb l'entitat ...... Gemma Pallarès

Directora del centre escolar................................ Cristina Carol

Sorts-directora .................................................... Maria Traid

Inspecrora de Serveis Educatius ....................... Alba Oliveras

Referent de l'EAP .............................................. Anna Canet

Adreça: Carrer Galícia 191, 08303 Mataró

Mails de contacte directe a l'IFE: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon de secretaria: 628.47.62.95

Horari d’atenció: 8:00 a 14:00 i de 15:00 a18:00

Escolaritat obligatòria

 • Aportació familiar de soci entitat  ........................................................        45,00€ (12 mesos)
 • Servei de menjador (part no subvencionada) ......................................         57,40€ (10 mesos)
 • Serveis escolars (clínics; treball social; suport TAC, etcs ......................         60,00€ (10 mesos)
 • Matriculació: .........................................................................................        42,00€ (un únic pagament al mes de juliol)
 • Servei transport escolar: ......................................................................        Gratuït alumnat de fora de Mataró. Alumnat de Mataró gestionat a través de beca.   

 

 

Escolaritat post-obligatòria (IFE)

 • Aportació familiar de soci entitat  ........................................................          45,00€ (12 mesos)
 • Material ...........................................................................................      225,000€  (3 pagaments de 75€)
 • Serveis escolars .............................................................. ......................        60,00€ (3 pagaments de 20€)
 • Matriculació: .........................................................................................          45,00€ (un únic pagament al mes de juliol)

 

Quotes aprovades en Consell Escolar.