Aquest divendres 15 de març, Artistes i Bombers han fet un meet amb l'alumnat de l'aula de 4t B de l'escola Joan Sanpera de les Franqueses on també és alumne un nen de l'escola que fa escolariat compartida. 

Aquesta ocasió s'ha fet en divendres per veure l'alumne de l'Arboç a la classe de 4t B del Joan Sanpera.

També ha possibilitat la coneixença a través de pantalla entre dos companys d'aula de l'Arboç però que per situacions d'escolaritat compartida diferents, no coincideixen de dia a l'escola.

L’alumnat de 4t B del Joan Sanpera han fet una presentació molt xula del projecte dels colors que estan fent a l’àrea artística i  han proposat un joc d’endevinar colors. Ha estat molt divertit i adequat perquè s'hi podés participar de manera activa.

Per la banda de l'Arboç, s'ha fet una presentació del projecte fet de l’aparell respiratori. Aquesta presentació s'ha preparada durant uns quants dies prèviament i s'ha fet mitjançant un power point perquè es podés pssar tot clicant el polsador i l’step.

Gràcies a l’escola Joan Sanpera! Especialment a les professionals i alumnat de 4t B!

En aquest marc el Departament d’Educació ha elaborat Guia d’actuació per a centres educatius en el marc d’altes temperatures, amb la finalitat de donar a conèixer les pautes comunes d’accions per reduir l’impacte sobre la salut dels membres de la comunitat educativa a conseqüència d’episodis d’altes temperatures. Així mateix, la Guia inclou el conjunt de mesures organitzatives encaminades a neutralitzar o minimitzar les conseqüències d’aquests fenòmens.

Aquesta guia s’adreça a tots els centres educatius de titularitat del Departament d’Educació, i també presenta el pla d’organització de centre per altes temperatures (en endavant POCAT), i en detalla els continguts i els criteris aplicables. Es tracta d’un document que el centre pot redactar potestativament en cas que ho consideri oportú, i que pot servir per planificar i coordinar les seves actuacions de preparació i mitigació dels efectes de les adversitats climàtiques, a fi de reduir-ne els impactes.

 

Escolaritat obligatòria

 • Aportació familiar de soci entitat  ........................................................        45,00€ (12 mesos)
 • Servei de menjador (part no subvencionada) ......................................         57,40€ (10 mesos)
 • Serveis escolars (clínics; treball social; suport TAC, etcs ......................         60,00€ (10 mesos)
 • Matriculació: .........................................................................................        42,00€ (un únic pagament al mes de juliol)
 • Servei transport escolar: ......................................................................        Gratuït alumnat de fora de Mataró. Alumnat de Mataró gestionat a través de beca.   

 

 

Escolaritat post-obligatòria (IFE)

 • Aportació familiar de soci entitat  ........................................................          45,00€ (12 mesos)
 • Material ...........................................................................................      225,000€  (3 pagaments de 75€)
 • Serveis escolars .............................................................. ......................        60,00€ (3 pagaments de 20€)
 • Matriculació: .........................................................................................          45,00€ (un únic pagament al mes de juliol)

 

Quotes aprovades en Consell Escolar.

L'Equip de professionals de l'IFE de cura d'animals i espais verds:

 • Edu Cacho ........... Tutor de 2n.
 • Maria Magallón ...  Turora de 1r.
 • Jose Molina ........  Tècnic d'Integració Social.
 • Laura Comí ........   Mestra Taller especialista.

Coordinador de l'etapa ...................................... Edu Cacho

Persona de referència i lligam amb l'entitat ...... Gemma Pallarès

Directora del centre escolar................................ Cristina Carol

Sorts-directora .................................................... Maria Traid

Inspecrora de Serveis Educatius ....................... Alba Oliveras

Referent de l'EAP .............................................. Anna Canet

Adreça: Carrer Galícia 191, 08303 Mataró

Mails de contacte directe a l'IFE: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon de secretaria: 628.47.62.95

Horari d’atenció: 8:00 a 14:00 i de 15:00 a18:00