El passat dijous dia 26 de gener, la comissió de texturització i la infermera de l'escola va realitzar una vista a les instal·lacions de SERHS Food per conèixer de primra mà i amb més profunditat el funcionament de la línia freda del càtering de l'escola. 

Sara Benavent (Gerent de zona del grup Serhs), la Lourdes Puig (nutricionista grup Serhs), la Gemma (nutricionista grup Serhs) i la Marta (nutricionista grup Serhs) van ser qui van van acompanyar a la visita guaida per en Josep Marlet Oliveras, director industrial.

Serhs Food, és una petita empresa, dins del que són les indústries alimentàries. Tenen una molt bona organització, amb diferents espais on es realitzen diferents activitats. Van veure com reben el producte i el classifiquen; després hi ha tot el seguit de “cuines”, qui treballen els diferents productes.Seguidament hi ha la part d’embalatge i finalment l’última cocció a la màquina de pasteuritzar.

Tant els espais com el personal segueixen unes normes d’higiene estrictes i estandarditzades.

Durant la visita es va poder veure les càmeres refrigerants, així com el magatzem. Les marques amb les que treballen són conegudes i els materials utilitzats són el més sostenible possible, donada la normativa i els costos.

L'equip que va realitzar la visita va tenir una opinió molt positiva de la visita; va ajudar a entendre com funciona el procés en un càtering de línia freda.