A l'abril del 2016 es van celebrar els primers Jocs Florals a l'Arboç. Aquesta iniciativa va ser duta a terme des del departament de logopèdia engrescant a tota l'escola a participar-hi.

Amb la idea de compartir un text, un conte, una cançó... entre tots, alumnes i professionals de l'escola, la setmana entorn el dia de Sant Jordi, s'ha instaurat la Setmana dels Jocs Florals a l'Arboç. 

Cada dues aules preparen una representació gràfica, sensorial, tàctil, vivencial o el que la imaginació doni regnes, d'un fragment d'una sola obra compartida plasmada en plafons mòbils. Aquests plafons queden exposats a l'escola. Es conclau els Jocs Florals amb el dia de la presentació dels plafons amb una trobada conjunta de tota l'escola. La setmana posterior, els plafons continuen exposats i les aules poden aprofitar per endur-se'ls a les aules i poder-los gaudir amb més deteniment.  

                                                                 I Jocs Florals. Curs 15-16

Hem agafat el magnífic conte, ideat per Miquet Desclot, Rosa Joana i les set magnífiques on es troben poemes musicats per en Joan Josep Blay de la Joana Raspall.

 

II Jocs Florals. Curs 16-17

A partir del conte "Nimbus, un núvol d'emocions" hem representat les diferents emocions que passa aquest núvol al llarg d'un dia, des de l'alegria, la por, la ràbia o la calma. Tot això ho hem compartit tots junts per celebrar la diada de Sant Jordi conjuntament fent música amb l'Anna, i finalment hem pogut experimentar amb tots els plafons a les aules durant tota la setmana.