El dimecres 17 de maig, a la sala gran de l'escola, vam celebrar el dia mundial del reciclatge creant el Jardí reciclat de l'Arboç. Prèviament a cada biaula van estar creant amb material reciclat una flor o planta per poder plantar-la en aquest creatiu jardí que està exposat tot decorant l'entrada de l'escola.

 

Muntatge resum de la sortida

 

Divendres 21 d'abril, l'aula d'Inventors ha anat al pati del Cafè Nou a veure la presentació del nou conte d'en Santi "On és la meva pilota?".

Ha esta un matí de gaudi per l'alumnat dels inventors que ha pogut compartir amb altre alumnat d'altres escoles de la ciutat aquesta activitat entorn la diada de Sant Jordi.

Agraïm l'acompanyament de mares d'alumnes i voluntàries que ens han acompanyat a la sortida. 

 

Aquest diumenge 14 de maig s'ha celebrat la VIII Caminada Solidària de l'escola.

Unes 1100 persones han omplert el passeig del Callao de Mataró per realitzar aquesta caminada solidària a favor de l'escola amb l'objectiu de recaptar fons per poder revertir en materials i activitats addicionals  per l'alumnat de l'escola. 

Tot un seguit de voluntaris, entitats i empreses han col·laborat perquè aquesta festa de la solidaritat en format caminada hagi estat, un any més, tot un èxit. 

Un any més felicitar la iniciativa i esforç de l'AMPA de l'escola que juntament amb el suport de l'associació Mataró Camina i molts altres amics i amigues  lideren i empenyen aquesta Caminada portant-la a aconseguir els seus objectius. 

 

Mil gràcies també a totes les empreses i entitats col·laboradores:

 

 

Podeu trobar fotos que es van fer al llarg de la Caminada a la pàgina Web:  https://www.maimakansu.cat/14-05-2023-marxa-de-larboc/

 

També podeu entrar a l'Instagram de @josoccomtu de la Fundació el Maresme per veure'n un petit muntage de la matinal: 

https://www.instagram.com/reel/CsOt9Bju6Ox/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

 

Aquest dimecres 29 de març, ens hem trobat a l'espai polivalent de l'escola, alumnat i professionals, per tallar la penúltima de les cames de la Vella Quaresma. Després de cantar-li les cançons pertinents, ens ha dut la Mona.

Aquest curs, la Mona ha seguit el tema transversal "Cultures i tradicions del món", convertint-se en una dolça maleta que acompanya una bola del món i banderes de diversos països.

Gràcies a la Vella Quaresma!