L'aula de Pintors i l'aula d'exploradors hem treballat a partir de l'experimentació amb els sentits la xocolata i altres ingredients atès que s'acosta el dia de la Mona.

La primera activitat que hem fet és "Pintar amb xocolata una mona de paper". Hem barrejat pols de xocolata amb aigua calenta fins aconseguir xocolata desfeta. Hem mirat, hem olorat, hem tastat i hem tocat la xocolata desfeta i després hem pintat (alguns amb les mans i d'altres amb pinzell) una mona impresa en un paper. Després hem jugat amb les plomes de colors: les hem mirat, les hem tocat i ens hem fet pessigolles.

La segona activitat ha consistit en fer "Bombons de pasqua" a partir de la barreja de tres ingredients: galetes, formatge crema i xocolata blanca. Hem experimentat amb la barreja d'aquests ingredients: Hem mirat, olorat, tastat i tocat. S'ha fet també, un treball de contrasts: fred (presa de xocolata) - calent (xocolata desfeta), dur (galeta)-tou (formatge crema)

Els Pintors han fet un treball de psicomotricitat fina a l'hora de donar forma de petites boletes en els bombons. 

Els bombons han quedat boníssims!!!

Clica la imatge si vols veure com ho vam fer!

Bombons de pasua expl. i pintors